A haj szerkezete változik?
Velem is így volt. Fogalmam sincs miért. Talán megváltozik a szervezetünkben a hormonháztartás, és emiatt a hajunk is más milyen lesz.
Én most vágatom le majd nagyon rövidre, remélem ez segíteni fog rajta. Bár én még rondítottam a helyzetemen hajvasalóval, de előtte is vékony szálú volt. Pedig 10-11 éves koromban még sokkal szebb volt. :-S
Szerintem inkább csinálj házilag tojás sampont.
Elolvastam sok hsz-t az oldalon. És van aki olyat írt, hogy erősebb lett tőle a hajam és mintha egy picivel dúsabb is lett volna neki.. Szóval helyre tette a hajukat.
De olvasgass bele te is a hozzászólásokban vannak benne hasznos információk. Én is kifogom használni, remélem működni fog. Szerintem megér egy próbát. Jobb, mint a bolti vackok, amik tele vannak mesterséges anyagokkal.:-) Lehet a bolti samponoktól lett olyan a hajunk, amilyen.
Nem tartom kizártnak ezt sem. Vagy csak a hormonok miatt.
Mondanám a Hair Clinic-et. De igazából még nem használtam. És szerintem meg sem éri az árát.
Olcsóbb megoldások is vannak, mint amit fentebb belinkeltem.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!