Milyen hajvégápolót használjak?
Figyelt kérdés
Eddig szilikonosat használtam, de olvastam hogy az nem jó. Légyszi mondjatok jó márkát, de azért annyira ne drágát! Az Avon-os hajvégápolóval légyszi ne fárasszatok! Előre is köszönök minden választ :)2011. júl. 5. 14:52
1/2 anonim válasza:
Én fodrászkellékesnél vettem hajvégápoló olajat, Alfaparf Cristalli Liquidi 16 ml-es, 1750 Ft volt, igaz, hogy picikének tűnik, de én már három hónapja használom, és még mindig több mint a fele benne van. Heti háromszor kenem a hajam végére.
2/2 anonim válasza:
én egyszerű balzsamot használok a hajvégeimre,és teljesen jó:D hajmosáskor bekenem,rajtahagyom kb 1-2 percig és lemosom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!