Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvégápolót használjak?

Milyen hajvégápolót használjak?

Figyelt kérdés
Jelenleg hennás hajpakolást használok és a gliss kurnak van egy pumpás folyékony szere. Mit használjak még ezek mellé? Most vágattam hajat, és nem szeretném, ha megint töredezne. A szilikonosról azt olvastam, hogy fodrászok szerint még árt is a hajnak, mert csak kívülről tűnik szebbnek tőle, belül viszont roncsolja.
2011. jan. 3. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Gliss Kur hajbalzsamot használok,külön kimoshatót és öblítést nem igénylőt.Ezek mellé néha használok még Rossmanos szilikonos hajvégápolót(nagyon jó!)és Rózsa hajfénykrémet.Sokat javult azóta a hajam,mióta ezeket használom.
2011. jan. 4. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Avonos zöld kupakos hajvégápoló.évek óta használom, naponta vasalom a hajam (hővédőt is használok) és nem törik, pedig előtte elég katasztrófa volt...majdnem a hátam közepéig ért, és vállig le kellett vágni. pedig akkor még nem ismertem a hajvasalót...ez kb 5 éve volt. a gliss kuros egyébként jó, csak szerintem kevés van benne, és ár-mennyiség-érték arányban jobb az avonos.
2011. jan. 4. 00:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Az avonos mennyibe kerül és meddig tart ki? Sok jót hallottam róla, meg a gliss kurról is, de azt tudom, hogy nem olcsó.

Köszi a válaszokat.

2011. jan. 4. 01:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem fél évig biztos elég egy üveggel, mert kevés kell belőle. A pontos árát nem tudom, de 1000 körül szokott lenni.
2011. jan. 4. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!