Milyen színűre fogná be a hajam egy szőkítőporos melírozás ha színező van rajta?
Figyelt kérdés
Jelenleg ilyen színűre van színezve a hajam és nem szeretnék várni a kikopással, lenövéssel, hanem szőkítőporos melírt rakatnék bele. Csak azt nem tudom, hogy milyen színű lenne a szőkítés során. Félek, hogy nagyon sárgás lenne, bár ez a szín hamvas barna, nincs vöröses fénye, talán így szép szőke tincsek lennének. Szerintetek? (bár igazából inkább ilyen színűre fogta be a hajam ez a színező: [link]
2011. júl. 5. 11:29
1/8 anonim válasza:
Várd meg amíg kikopik a színező.:)Hajad is jobban örülne szerintem neki.
2/8 anonim válasza:
biztos vagyok benne, hogy sárgás(narancssárgás) lenne tőle a hajad..bár szerintem csúnya a barna hajban a szőkemelír (töredezett hatást kelt) de ha annyira szretnéd akkor szőkítsd ki szőkítőporral és ha sárgás lesz (márpedig az lesz) fellél rá renes szőke festékkel. Úgy jó lesz.
5/8 anonim válasza:
Előzőnek: ne tetesd már vele tönkre a haját! A szőkítő+festék nagon roncsolja a hajat, tudom,saját káromon. Inkább keress fel fodrászt.
6/8 anonim válasza:
én tudom, hogy roncsolja..de csak a kérdésre válaszoltam, mert ugye ez az egyetlen módja, nemde? Elleneztem ezt az egészet az elejétől..
7/8 anonim válasza:
De ha színezve van akkor simán meg lehet várni,amíg kikopik.:)
8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem szépen kopik ki a színező, ezért kellene valami a hajamba, de nem szeretném újra színezni.
2011. júl. 7. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!