Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak? Nagyon pattanás...

Mit csináljak? Nagyon pattanásos a bőröm!

Figyelt kérdés
Nagyon sok mindent kipróbáltam több bőrgyógyásznál is voltam.Akik ezeket javasolták: isotrexin gél,duac gél,volt valami fehér kupakos alkoholos izé is csak nem emlékszem a nevére propoliszt is kipróbáltam fahéjjal. Minden nap lemosom az arcom arclemosóval ilyet használok [link] A homlokomon nincs egy darab pattanás.Inkább az arcom oldalán az államon mélyebbek és egész kicsik.Egyszer kaptam antibiotikumot az arcom miatt nem igazán segítettek..:( Hónapokig csináltam.Nem nyomkodom.Nem kentem semmi alapozót az arcomra ezalatt.Mielőtt viszont pattanásos lettem nagyon sok alapozót kentem magamra..kb 13 voltam.. kislány voltam még nem tudtam mit szabad.Nagyon sminkeltem is magam azóta tejesen leszoktam a sminkről.Csak néha minimális szempillaspirált használok azt mondják sokkal szebb vagyok így.Tavaly Augusztus óta kezdett az arcom igazán pattanásos lenni tanácstalan vagyok nem tudok mit kezdeni és nagyon nagyon zavar!! :/ most homeopátiás gyógyszert szedek mert lehet allergiás vagyok a fémekre holnap megyek fémallergia tesztre ja és van fogszabályzóm lehet hogy az a baj? 3 hét múlva leszedik 2 éve van fent..Mit tegyek?:/
2011. júl. 5. 03:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a bőrgyógyász sem tudott mit kezdeni vele, akkor menj el egy nőgyógyászhoz, mert lehet, hogy valami hormonális gond lesz. A kozmetikusom mondta, hogy az áll környéki pattanások általában ilyen gondokra utalnak. Ilyen esetben viszont a krémek, meg a legjobb arctisztítók sem segítenek, mert azok csak külsőleg hatnak.
2011. júl. 5. 10:40
 2/4 anonim válasza:
Ez hormon,nemtudom használtál-e Zinerytet azt a háziorvos is kitudja írni,nekem nagyon szépen lehozza a pattanást és a miteszereket is.Pár hét alatt..Vagy esetleg gyógyszert kellene szedned ami csökkenti a férfihormont és megakadályozza a szőr növekedést, a nevét már elfelejtettem de ha megkérdezed a bőrgyógyászt és kéred akkor szerintem kiírja.A fogszabályzó szerintem nincs rá hatással mivel az orvosifém,tehát arra nem lehetsz allergiás szerintem.
2011. júl. 5. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:

sajnos ebben a korban vagy,nekem 14 évesen kezdek elég pattanásos lenni az arcom:(

Lehet ha változtatnál az étkezési szokásaidon az segítene,egyél sok zöldséget és gyümölcsöt,igyál sok vizet,olyan 3-4 hónapja nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt eszem és azóta szinte tökéletes a bőröm,bár lehet nekem előnyöm van mert vegetáriánus vagyok.Mindenféleképpen járj kozmetikushoz,sokat segít.Minden este és reggel tisztítsd meg az arcodat és használj pattanásos bőrre való hidratáló krémet,nekem és az anyumnak is nagyon bevált a la roche pasay-től az effaclar pattanásos bőrre való hidratáló krémje.Amúgy nekem is volt régebben hogy írt fel bőrgyógyász krémeket de csak teljesen kiszárította a bőrömet.

2011. júl. 5. 14:29
 4/4 anonim válasza:
Én egy Aknesol nevű tonikkal kenem az arcom. Gyógyszertárban lehet kapni. Elég kellemetlen illatú de nekem bevált. pár nap alatt leszárítja a pattanásokat. Az egyetlen baj, hogy milyen szárító hatású nem csak a pattanásokat de az arcbőrömet is szárítja, ezért mindig bekenem babatestápolóval és így nagyonjó:)
2011. júl. 5. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!