Pattanásos a bőröm, de azért mégse ANNYIRA durván. Bőrgyógyásztól gyógyszert akarok kérni, de mi lesz, ha nem ad?
Problémás bőröm van, de nem azok a nagy, gyulladt, gennyes pattik, hanem inkább kisebb piros pöttyök "díszítik" az arcomat, amik nagyon zavarnak. Bármilyen képet készítünk a barátnőimmel, rögtön elkérem hogy kiretusáljam, és már volt rá példa hogy felrakták retus nélkül és majdnem elsírtam magam, olyan csúnyán festettem rajta!:( Nagyon zavar.
Nemsokára elmegyek bőrgyógyászhoz emiatt és szeretnék kérni egy gyógyszert. Roaccutanról hallottam de erős aknéra ajánlott, viszont nekem azért annyira nem az...
Mi lesz, ha azt mondja, "örüljek hogy ilyen a bőröm" és nem ad rá gyógyszert??? Kozmetikus, krémek..semmi sem segített! Nagyon szeretném!!! 16/L vagyok.
elmennék a nőgyógyászho felíratni fogamzásgátlót, és mivan ha nem ad?
ez pont ilyen kérdés
nyugi, fog adni =)
köszi:)
csak hát hallottam már itt gyakorikérdéseken olyat hogy valakinek azt mondták, nem is annyira pattis a bőre és veszélyes lenne gyógyszert szednie rá és ezért nem kapott! mert mondjuk ez a Roaccutan tényleg nagyon erős gyógyszer, de nekem akkor is kell...nagyon rosszul érzem már magam így a bőrömben. nah szóval köszi a válaszodat.:)
lehet hogy valami krémet kapsz, nyugi nem fog kiröhögni,
addig is igyál egy kis csalánteát. Az íze eleinte elég rossz lesz a többi édes teákhoz képest de majd megszokod. Mindennap kell belőle inni, kb 3-4 dl minimum, szárítottat vegyél, és NEM SZABAD SEMMIVEL ÍZESÍTENI, hanem natúran kell inni, 2-3 hét múlva fogod érezni a hatását szóval türelem, majd írd meg a tapasztalatodat
fűszeres ételeket mellőzd, gyorskajákat, hambi, pizza, tilos, továbbá kola és a barátai is tilos, a porlevesek is, és a félkészételek is hanyagold,
főzz magadnak, 16 éves vagy tanulj meg itt az internet. Húsok kell a szervezetnek, de heti 2-3szor bőven elég, nem kell olajban sütni őket, ezeknek van saját zsírjuk ha egy kis vizet öntessz alá, nagyon finom lesz, a saját zsírjában és egy kis vízben is megfő pld a hús, zöltségek gyümölcsöket egyél, illetve tarts 2-3 nap böjtöt(lehet többet is) nem kell szigorúan venni, csak a böjt napján gyümölcsöt zöltséget és teát fogyassz, és vizet, étkezés 3 óránként, tisztitsd meg a szervezeted.
És kevés cukor kevés só
kiröhögni nem fog, de a gyógyszert szinte tuti nem írja fel, és nem is éri meg. Ennyin még egy erősebb, vényköteles krémmel is simán lehet segíteni, esetleg antibiotikummal.
Tesómnak nagy, ronda, igazi gennyes aknéja volt, és nem kapott rá gyógyszert, csak kencét, mégis szebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!