Mi értelme van jól kinézni, ha utána meg ronda az ember?
Nem egy lánynál volt már, hogy jól nézett ki, kivasalt haj, kisminkelve, csinos ruhával...
És mikor később megint találkoztam vele, és teljesen átlagosan, se smink, se vasalt haj, se csinos ruha, olyan csalódás volt, hogy mennyire nem szép Már mint ahhoz képest, hogy elsőre milyen tip-top volt.
Komolyan miért sminkelik sminkelik magukat a lányok, ha az nem tart örökké?
A legtöbb ember, aki lát, csak kicsinosítva, kisminkelve lát.
Egyébként én többek között ezért is nem viszem túlzásba ezeket. Még kora tinikoromban jött haaz apukám egy csapatépítésről és mondta, hogy megdöbbentő volt, hogy amikor reggel meglátta a kolléganőit sminkelés előtt, hogy néztek ki.
Akkor már inkább nem sminkelek hétköznapra, de amikor valahová kikészítem magam, mindenki el szokott ájulni tőlem, hogy milyen jól is tudok kinézni :)
Na hát. Én ezért nem viszem túlzásba. :-)
Egy kis szájfény, szemhéjtus vagy szempillaspirál tökéletesen elég. Meg a hajamat néha megcsinálom.
Amire odafigyelek azok a ruhák. de még ezek közül sem szoktam mindig a legdivatosabbakat választani. Van amikor lazán, sportosan öltözködöm fel. Hajamat nem vasalom.
Azt mondom, hogy bárki nyugodtan sminkelheti magát agyon, nekem édes mindegy. Nem az én bajom.:-) Legalább kiélvezi.:-D
Viszont én nem akarok magamról csalóka, hamis arcot mutogatni. Így általában nem szoktak megijedni tőlem sokadik találkán sem, ha esetleg másképp öltözködöm fel.
nyilván tetszeni akartak neked, ami szerintem nem bűn :))
a lányok szeretnek kiöltözni, főleg ha először találkoznak egy fiúval..persze a tökéletes külsőt nem mindig lehet kivitelezni..:)
én is csak természetesen sminkelem magam...hogy smink nélkül ne tünjek furának..istennek hála jo géneket örököltem ,de smink nélkül is elvagyok...sőt volt aki azt mondta az még jobb...bááár...a pasik észre se veszik, hogy nem sminkeltem ki magam...anynira nem figyelnek az apróságokra...meg hát tényleg annyira nem torzitom el az arcom a sminkkel:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!