Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a vállamon a...

Mit csináljak a vállamon a nagy csomós pattanással? :S

Figyelt kérdés

Nyomkodtam kicsit, és most feldagadt. göbös, csomós..

Már 2x bekentem arcmaszkkal, ami szárítja a bőrt + bekentem dalacinnal, de semmi:S

Hnapra el kéne múlnia:S

2011. júl. 4. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hnapra sztem tuti nem fogod tudni eltüntetni, max teszel rá korrektort. én is így csináltam 1x, és így alig látszott.
2011. júl. 4. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Előző, te csak azt hiszed! ;)
2011. júl. 4. 20:24
 3/11 A kérdező kommentje:

az oké, maradjon piros, de le kéne vhogy laposodjon:S

am én nagy bőrkínzó vagyok. az arcom mindig szétzúzom, idegességből csinálom. aztán minidg szenvedek, hogy helyrehozzam. minidg csuupa vörös, begyulladt, feldagadt..párszor a bőrgyógyásznál kötök ki. úgy sajnálom..pedig átlagosan szép arcom van, csak minidg van rajta csomó mitesszer,és azokat ki kell nyomkodni, csak éppen úgy csinálom,mint az állat:D nem akarom, h az átlagosan szép bőröm heges legyen..bár már van rajta egy pár kisebb heg...ARRA NEM TUDTOK VMIT?

egyszerűen nemtom abbahagyni a nyomkodást...évek óta ez megy...nem akarok pszichológushoz menni emiatt...lenéz majd. VAN MÉG VKI AKI ILYEN "BETEGSÉGBEN" SZENVED?:(

2011. júl. 4. 20:25
 4/11 A kérdező kommentje:

siessetek,mert már az arcomnak is nekiestem:(((((:'(

2.válaszoló: hogyan??

2011. júl. 4. 20:31
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát..holnapra elmúlni nem fog az biztos. Mindenesetre ne nyomkodd!! Én ilyen leszárító "ceruzát" használtam régen, Garnier volt a neve asszem. Vagy tegyél rá aloe verát ha véletlenül van otthon( a nyers növény "belét"). egyébként ez arcra is jó, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatása van. próbáld ki, nekem bevált(: (egy kicsit én is szenvedek ilyen "betegségben", amit írtál:/ de nem oylan durván..)
2011. júl. 4. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:

*nem a neve volt hanem a márkája

[link]

2011. júl. 4. 20:48
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi. jöhetnek még válaszok,mert még mindig nem javul:S
2011. júl. 4. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg mérges pattanás.

És ha az, akkor várd meg míg megérik, aztán nyomd ki.

2011. júl. 4. 22:11
 9/11 anonim válasza:

[link]

én ezt használtam, ez egy hét alatt levitte őket és nem olyan dudoros. de ha sokszor használod,akkor nem vállik be, és csak este kenheted be, mert ha kimész a napra akkor foltos lesz az arcod,és amugy ezt mindenképp orvosnál irasd fel, akár gyerek- akár felnött orvosnál.

és nem kell megilyedni, az ára sem vészes.

addig is igyál sok vizet!:)

2011. júl. 4. 22:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Én évek óta, ha Ausztriában vagy Németországban járok, veszek egy ilyet: [link] Clearasil akut pickel creme a neve, és eddig a legjobb pattanás leszárító, amit csak találtam. Nagyon tudom ajánlani. Járj havonta kozmeitkushoz, sokat segít.:)
2011. júl. 5. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!