Mit csináljak a vállamon a nagy csomós pattanással? :S
Nyomkodtam kicsit, és most feldagadt. göbös, csomós..
Már 2x bekentem arcmaszkkal, ami szárítja a bőrt + bekentem dalacinnal, de semmi:S
Hnapra el kéne múlnia:S
az oké, maradjon piros, de le kéne vhogy laposodjon:S
am én nagy bőrkínzó vagyok. az arcom mindig szétzúzom, idegességből csinálom. aztán minidg szenvedek, hogy helyrehozzam. minidg csuupa vörös, begyulladt, feldagadt..párszor a bőrgyógyásznál kötök ki. úgy sajnálom..pedig átlagosan szép arcom van, csak minidg van rajta csomó mitesszer,és azokat ki kell nyomkodni, csak éppen úgy csinálom,mint az állat:D nem akarom, h az átlagosan szép bőröm heges legyen..bár már van rajta egy pár kisebb heg...ARRA NEM TUDTOK VMIT?
egyszerűen nemtom abbahagyni a nyomkodást...évek óta ez megy...nem akarok pszichológushoz menni emiatt...lenéz majd. VAN MÉG VKI AKI ILYEN "BETEGSÉGBEN" SZENVED?:(
siessetek,mert már az arcomnak is nekiestem:(((((:'(
2.válaszoló: hogyan??
*nem a neve volt hanem a márkája
Valószínűleg mérges pattanás.
És ha az, akkor várd meg míg megérik, aztán nyomd ki.
én ezt használtam, ez egy hét alatt levitte őket és nem olyan dudoros. de ha sokszor használod,akkor nem vállik be, és csak este kenheted be, mert ha kimész a napra akkor foltos lesz az arcod,és amugy ezt mindenképp orvosnál irasd fel, akár gyerek- akár felnött orvosnál.
és nem kell megilyedni, az ára sem vészes.
addig is igyál sok vizet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!