Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon hullik mostanság a...

Nagyon hullik mostanság a hajam, mit ajánlotok ez ellen? Revalidon kívül

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 17:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Milyen hosszú? Mert ha nagyon hosszú, akkor javasolnám, hogy kb. 10 centit vágass le belőle. Egyébként pedig szedhetsz kovaföld kapszulát vagy Biovanne kapszulát (DM). Nekem mindkettő bevált. Hajszesszel is próbálkozhatsz.

Amúgy pedig javasolnám a vérvizsgálatot, mert lehet, hogy vashiányos vagy, és az okozza. Nekem sokáig azért hullt a hajam, mert vashiányom volt. Azt is kezelni kell.

2009. márc. 28. 18:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Én azt javasolnám, hogy menj el vele a körzeti orvoshoz és utaltasd be megad egy vérvételre. Rengeteg minden okozhatja, és abból majd kiderül, h pontosan mi a baj.
2010. febr. 23. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!