Kevés a hajszálam, dúsabb hajat szeretnék, mit tehetnék? Főleg vmi természetes módszer érdekelne.
Figyelt kérdés
Hosszú hajam van és teljesen lapos és kevés, rövidet nem merek vágatni mert akkor még jobban feltünne, ezt meg szoktam hullámosítani h dusabb legyen. emelett gyakran viszket a fejböröm pár nappal hajmosás után2011. júl. 3. 10:49
11/13 anonim válasza:
(Utolsó voltam) Ha az egészet feltupirozod, úgy mint az EMOsok, és aztán elegyengeted, ugy tök dús lesz!
12/13 anonim válasza:
ha több lépcsőt vágsz bele, nem szárítasz hajat soha, feltűzöd hajgumival meg csatokkal a hajad éjszakára és nem fészülködsz, dús hatású hajad lesz, viszont azt észrevettem hogy alul elég kevés hajam van és szeretnék hosszabb meg dúsabb hajad, de nagyon nem akar megnőni, nyáron kipróbálom majd a ricinus olajat, többen mondták, hogy az jó. Ezt tudom neked is ajánlani.
13/13 anonim válasza:
Szia!
Kreppeld be ! Most nekem is bevolt ( vékony szalu , kevés hajam) Es olyan dús lett ! 5-szor több lett !
Vagy tupirozd fel !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!