Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van valami módszer arra, hogy...

Van valami módszer arra, hogy látványosabbá tegyek a hajam természetes hullámosságát? =)

Figyelt kérdés
2010. okt. 17. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát igazából nekem fogalmam sincs, de egyébként én is ilyen problémákkal küzdök... Szóval csak azért írtam, mert tetszett a kérdés! :D Bocsesz
2010. okt. 17. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Sziaa. :)

Nekem is ilyen hajam van, mikor hosszabb (csak most válligérő, és muszáj egyenesítenem, mert hülyén néz ki bongyin.:D )volt nekem tuti bevállt. :D

Mosd meg, nem tudod milyen sampont használsz, szerintem tök mindegy:D de az ilyen hullámot kiemelő, göndörítő stb..nem árt neki:D

törcsibe csavard be még felöltözöl stb, jól dörzsöld át, törcsiszáraz legyen, és hajhabozd be, de ezek után már ne fésül, inkább borzold egy kicsit. :D aztán utána csinálj bármit:D mondjuk én leszoktam vele feküdni, mert így nem éri annyi pára.:) és reggelre tök jó lesz, de ne fésüld csak igazítsd. :)

majd írd meg, hogy sikerült. :D

16/L

2010. nov. 7. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Hajhab, diffúzoros hajszárító, majd hajlakk.
2010. nov. 7. 22:49
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem csak simán ne szárítsd meg és ne fésüld, ha ez nem elég kösd fel hajgumival éjszakára kontyba, ha hosszabb, dúsabb hajad van, akkor többel, több részletbe, mit tudom én, de ha elég hullámos akkor magától az lesz.
2012. nov. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!