Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajzsírosodásra valaki tud...

Hajzsírosodásra valaki tud megoldást?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rendkívül gyorsan zsírosodik a hajam, és már minden nap hajat kell mosnom. A bőrgyógyászom egy idióta, annyit mondott hogy "ez van". Észrevettem azt is, hogy sokkal jobban zsírosodik, mikor alszom. Ha nem alszom éjszaka, akkor nem zsírosodik annyira.

Mindenféle zsírosodás elleni sampont kipróbáltam, hatástalan.

Tudtok erre valami megoldást?

2011. júl. 3. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk a Vichy készítmények nagyon bejöttek. Esetleg próbáld meg.

Illetve próbálj másik bőrgyógyászhoz fordulni. Online szakértők is vannak különböző oldalakon (pl. NLcafe), ott is tudakolódhatsz ezügyben, hátha ott valaki mást javasol.

2011. júl. 3. 09:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választod. Jelenleg is Vichy dercost használok, de ugyan úgy minden nap meg kell mosnom.
2011. júl. 3. 11:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Megint Én :)

Akkor esetleg próbáld meg ezeket:

[link]

(de légy türelmes, egy "kezeléstől még semmi sem fog megváltozni!)

Itt is erről folyik a beszélgetés (hátha van valami jó ötlet):

[link]

De sztem egy másik bőrgyógyászt is keress, pl.

[link]

Sok helyen működik az országban hasonló centrum. Utóbbi azért lenne hasznos, hogy kiderítse, mi áll a zsírosodás hátterében, és egyedi kezelést állítson össze neked.

Ne hagyd annyiban, előbb-utóbb biztosan rátalálsz a megfelelő megoldásra! Sok sikert :)

2011. júl. 3. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!