Szerintetek jó hajat választottam?
Figyelt kérdés
Ilyet szeretnék, csak felül rövidebb változatban, meg a frufru is lényegesen rövidebb lenne, divat még az ilyen haj?
Azért kérdezem mert anya azt mondja, legutolsó züllött fejet kölcsönöz szinte mindenkinek, azzal indokolta hogy a géppel vágott rész és a hosszú nagyon elüt egymástól.
Most akkor bevállalhatom, vagy mások szerint is csúnya lenne?
19/F
2011. júl. 1. 19:20
1/5 anonim válasza:
Mostanság menő,de szerintem gáz..
2/5 anonim válasza:
végülis ha bevállalod és nem tetszik akkor utólag még hozzá lehet vágni a hosszú részt a rövidhez :D
egyébként nekem tetszik:)
szerintem csináltasd meg! végülis csak haj ;)
4/5 A kérdező kommentje:
Kicsit több lett a bátorságom :)
Azt hittem rögtön lefogják szólni hogy igénytelen, de szerencsére nem volt igazam
2011. júl. 1. 19:38
5/5 anonim válasza:
hát, ennek a férfinak nem áll valami jól, de lehet, hogy neked jobban fog.ha tetszik, akkor hajrá!!és nem igénytelen szerintem.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!