Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Használtál már bármiféle...

Használtál már bármiféle hajnövesztőszert?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit? Bevált?
2011. júl. 1. 17:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én igen!

Ricinusolaj: Nem rossz, lehet hatott volna, csak türelmetlen voltam, meg az olaj nagyon nehezen jött ki a hajamból, ezért nem is használtam sokáig.

Bánfi hajszesz: Imádom!!!! kevesebb ideig kell a hajon hagyni, egyből kijön, ha hajat mosol, és nekem nagyon gyorsan nő a hajam tőle! Csak ajánlani tudom :)

22/L

2011. júl. 1. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:

Amiket próbáltam:

-Bánfi hajszesz+sampon: nem használt, macerás használni, rosszul voltam a szesz szagától, a sampon meg kiszárította a hajam.

-Vitanol C: kicsit gyorsabban nőtt tőle talán, de nem nagyon. Azért jó, mert egyszerű használni, és nem olyan büdös.

-Revalid kapszula: ez volt a leghatásosabb, 2 cm-t nőtt a hajam tőle havonta. A rossz benne, hogy drága. Napi 3 helyett csak 2-t szedtem.

-Das Gesunde Plus Haar Vital Komplex (dm): ezt sokáig szedtem, most kezdem el megint. Csökkentette a hajhullást, és a szálak amik nőttek sokkal vastagabbak, mint korábban. Egy kicsit gyorsabban is nőtt tőle.

-DeMiclén regener hajszesz: könnyű használni, de nem hatott semmit.

-Herba Vita hajszesz: szintén nem használt. Nagyon büdös, acetonszaga van, plusz szilikonok vannak benne, amitől gyorsabban zsírosodott a hajam.

-Ricinusolaj: 3 hónapig használtam, semmit nem használt. 3 cm-t nőtt a hajam 3 hónap alatt, mint ahogy általában. Macerás használni, és jobban hullott a hajam tőle, valamint korpásodott is a pakolás után. Mikor éppen kimaradt a pakolás, mert nem értem rá, akkor se korpa, se sok kihullott haj.

2011. júl. 1. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
sörélesztő! 2 hét alatt 2 cm-t nőtt, 2 hónap alatt 10 centit! bár gondolom azért egyéntől is függ.
2011. júl. 1. 19:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Ment a plusz :)

Ez a 2 hónap alatt 10cm nekem kicsit irreális, de örülök a sikerednek.

2011. júl. 1. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Én használtam Bánfi hajszeszt + sampont, ez elég jó volt, habár inkább dúsításra mintsem növesztésre :)

Ricinusolajat használok most, erről még nem nagyon tudok véleményt mondani , mert nem régóta használom, de már most sokan dicsérik a hajam, hogy milyen hosszú, pedig eléggé le lett vágva :)

2011. júl. 1. 22:26
 6/9 anonim ***** válasza:
sörélesztős vagyok. igen, én is így indultam neki, ki is röhögtem a barátnőm, hogy biztos bemesélni, aztán meg leesett az állam :D
2011. júl. 2. 13:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Tudnál linkelni egy olyan sörélesztőt, amelyiket használod? :)
2011. júl. 2. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
2011. júl. 2. 22:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 3. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!