Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a szerepe a cukorgyantában...

Mi a szerepe a cukorgyantában a citromnak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
gondolom h jo illata legyen:P
2011. júl. 1. 14:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem meg nem csak az illata miatt.Mikor biztos csináltál égetett cukrot, akkor ha túl sokáig hagyod megfeketedik vagy ha nem is túl sötét lesz.Nos mivel ha cukor gyantát csinálnál ott pont ez a szerepe hogy ne legyen annyira sötét színe, hogy az illata citromos-e azt még nem próbáltam.

2011. júl. 1. 14:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Én már többször csináltam cukorgyantát, de eddig még sosem sikerült olyan jól, mint a múltkori, és abból nem sajnáltam a citromot! Úgyhogy csak ezért lettem volna kiváncsi, hogy mit csinál a cukorral! Az illatát amúgy soha nem érzem, úgyhogy nem amiatt! :)
2011. júl. 1. 14:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!