Lady bánfi hajszeszt használ valaki?
Lusta vagyok betartani a használati utasítást, így nem sokat segít (túl ritkán használom).
Én előre hatom a fejem, és picit ráöntögetek a fejemre, bemasszírozom, aztán zuhanysapka, törcsi, és várok.
Én használom heti 2x-3x. Egy kis fújós üvegbe átöntöttem és úgy viszem fel a fejbőrömre, mert sokaknál olvastam, hogy ha a hajvégekre megy, akkor szárítja. Mikor a flakonjából öntöttem, akkor úgy csináltam, hogy a kezembe és onnan a hajamra, de akkor egy csomó kárba veszett. Még csináltam úgy is, hogy a flakonból közvetlenül a fejemre öntöttem, úgy meg össze-vissza folyt. Ez a fújós üvegcse nekem elég praktikus, mert tényleg csak a fejbőrömre megy, nem pocsékolom és érzem, hogy rajta van és bizsereg. 5 hónapja használom és havi 2cm növekedést mindig eléri.
Véleményem szerint nem büdös. Szeretem a gyógynövények illatát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!