Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet ilyen magasra...

Hogy lehet ilyen magasra felfogni a hajat?

Figyelt kérdés

nekem csak akkor sikerül,ha már kb 3 napja mostam utoljára a hajam..csak akkor marad meg..máshogy nem lehetne?

itt egy kép:)

[link]

2011. jún. 30. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Esetleg még akkor sikerülhet, ha használsz rá hajhabot, hajlakkot. De akkor meg nem lesz szép, ha kiengeded utána, mert meg fogja tartani ezt a formát.
2011. jún. 30. 20:31
 2/10 anonim ***** válasza:
szoros hajgumival nekem megmarad, pedig aztán rengeteg hajam van és nehéz is. de ha semmiképp nem megy tegyél rá lakkot.
2011. jún. 30. 20:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hajolj le, és úgy fésüld a hajadat a fejed teteére, vagy ahová szeretnéd. És jó erős hajgumit használj, ne olyat ami gyenge, és gyorsan kicsúszik a hajadból. Ha nem érzed tartósnak erősítsd meg hátulról hullámcsattal úgy, hogy szétfeszíted, és az egyik szárát a hajgumi alá, a másikat pedig bele a hajgumiba dugod hátulról. Remélem érthető volt. :P De mutatok képet ha nem. És max ha akarod lefújod ezek után hajlakkal.
2011. jún. 30. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
nekem is siman megmarad, ha megm is mosom rogton felteszem megmarad. bar sztem ez hajtipustol is fugghet.
2011. jún. 30. 20:54
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. jún. 30. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Én se tudom megcsinálni..se frissen mosott,se zsíros hajjal.

Rengeteg hajam van,nagyon dús és hosszú is (hátközépig ér).

Szoros hajgumival se tudom megcsinálni,mert a fejem tetején vagy nem tudom hogy mondjam tehát ami itt a képen szép "lapos" nekem bugyoros lesz,kiállnak részek,meg a lófarok résznél is egy tincs mindig kijön a hajgumi között.A laza hajgumi meg nem tartja meg.Már nem tudom mit tegyek :(

Ezért mindig ki van engedve a hajam,de egyrészt unalmas,másrészt meg szélben összevissza száll,meg most nyáron iszonyatosan melegít,begyullad a nyakam.

Ilyenkor mit lehet tenni??

A hajhabos/hajlakkos megoldást úgy képzeljem el hogy fújjam be az egész hajam fésüljem át és úgy fogjam össze?

De akkor meg ragadni fog az egész...segítsetek :(

2011. jún. 30. 21:34
 7/10 A kérdező kommentje:

hát nekem csak az a bajom,hogyha frissen van mosva, akkor száll össze-vissza a hajam..tehát nem lapul így le..

amúgy a habot gondolom előtte kell rárakni, a lakkot, meg akkor ha összefogtad :)

2011. jún. 30. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Szárítod a hajad vagy magától hagyod megszáradni? Mert ha szárítod valszeg sok az apró hajad, azzal tényleg max annyit tehetsz h szépen megpróbálod belefésülni műanyag fogú fésűvel, de azt is inkább a dús hajnál sikeres, próbáld meg úgy, hogy hajhabot viszel a frissen mosott hajadra, beszárítod és akkor talán nem fog annyira szállni. Egy próbát megér(:
2011. júl. 1. 01:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyszerű:

lefekszel háttal az ágyra, és úgy gumizod fel :D

elsőre sokkal egyszerűbb így, utána majd beletanulsz

2011. júl. 1. 06:01
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ! :) amúgy nem hajszárítóval szárítom..:)
2011. júl. 1. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!