Hogy lehet ilyen magasra felfogni a hajat?
nekem csak akkor sikerül,ha már kb 3 napja mostam utoljára a hajam..csak akkor marad meg..máshogy nem lehetne?
itt egy kép:)
Én se tudom megcsinálni..se frissen mosott,se zsíros hajjal.
Rengeteg hajam van,nagyon dús és hosszú is (hátközépig ér).
Szoros hajgumival se tudom megcsinálni,mert a fejem tetején vagy nem tudom hogy mondjam tehát ami itt a képen szép "lapos" nekem bugyoros lesz,kiállnak részek,meg a lófarok résznél is egy tincs mindig kijön a hajgumi között.A laza hajgumi meg nem tartja meg.Már nem tudom mit tegyek :(
Ezért mindig ki van engedve a hajam,de egyrészt unalmas,másrészt meg szélben összevissza száll,meg most nyáron iszonyatosan melegít,begyullad a nyakam.
Ilyenkor mit lehet tenni??
A hajhabos/hajlakkos megoldást úgy képzeljem el hogy fújjam be az egész hajam fésüljem át és úgy fogjam össze?
De akkor meg ragadni fog az egész...segítsetek :(
hát nekem csak az a bajom,hogyha frissen van mosva, akkor száll össze-vissza a hajam..tehát nem lapul így le..
amúgy a habot gondolom előtte kell rárakni, a lakkot, meg akkor ha összefogtad :)
Egyszerű:
lefekszel háttal az ágyra, és úgy gumizod fel :D
elsőre sokkal egyszerűbb így, utána majd beletanulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!