Miért Emo ez a haj? Nem bírom felfogni! XD
Levágattam ilyenre a hajam és csak egy kicsit belelóg a szemembe. Erre le Emo-ztak a suliban.
Szia! szerintem ez egyáltalán nem emos...egyébként meg ha te vagy a képen tök jól áll neked ez a frizura :)
16/L
ismerős dolog.
Anno én is ilyenre vágattam és rögtön én lettem az emo a suliba. -.- mára már lenött és egy cseppet se lóg bele a szemembe mégis én vaok még az emo -.-
A mi sulinkba (vidék) akin már meglátnak egy kockás sálat netán hajpántot már emo-s .
Szal ez azért gáz.. -.- sok csicskagyík-.-
nem kell velük foglalkozni.Mond nekik hogy neked legalább van stílusod ők meg kiscsíracsigák :D
ugyanmár,egyáltalán nem emo-s.
nekem is belelog a hajam a szemembe,csak én fiu vagyok,1héten 1x ki is vasalom a végeit hogy ne álljanak nagyon el, nekem is szokták mondani hogy mekkora 1 EMO vagyok már, közben pedig közöm nincs az EMOkhoz :))
attol mert még valakinek belelog a szemebe a haja,attol nem EMO-s, cask hát a mai fiatalok ezt igy azonositották...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!