Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » MIt szóltok a frizurámhoz...

MIt szóltok a frizurámhoz (+képek)?

Figyelt kérdés

Most vágták le a hajamat és megpróbáltam, ilyen kócosra beállítani. Jó lett - nem lett jó? Mit lehet még javítani rajta? véleményeket lécci, kösz:D 16/f

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 30. 13:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
sztem jó :)
2011. jún. 30. 20:27
 12/20 A kérdező kommentje:
najó köszi a válaszokat, de látom hogy mi lett többségben:D nem is mentem el igy a moziba... átrendeztem egy kicsit:D meg igy képen nem jött át jól, láttam a különbséget. a zselével meg az a bajom, hogygyengíti a hajat, meg kihullik tőle. le is álltam róla, helyette ilyen hajhabot, meg hajsprayt használok. de eredetileg is azt akartam, hogy kicsit ilyen kócos legyen összevissza, de ezután a biztonság kedvééért csináltam vele vmit:D köszi
2011. jún. 30. 20:31
 13/20 anonim ***** válasza:

Kicsit igazítsd meg waxxal.

Vagy vasald ki előtte és tedd fel.

2011. jún. 30. 22:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi bajotok vele, nekem tetszik.xD Nem látszik benne hat kiló zselé, mint mikor elmegy egy srác mellettem az utcán, borzasztó... Ne zselézd be nagyon mert nem jó.. Nekem nem tetszene.. Onnan látszik h sok a zselé ha sokkal sötétebb a hajad a normális esetekhez képest.:/
2011. júl. 1. 01:55
 15/20 A kérdező kommentje:
utolsó, végre vki, én is ezt mondom, azt utálom ha mondjuk a zselétől ilyen punkosan vagy ilyen tüsisen állna a hajam vagy mit tudom én, úgy csinálom hogy először felviszem a hajhabot vagy hajsprayt, és amikor már be van állítva, akkor hajszárítóval megszárítom és egyáltalán nem látszik hogy lenne rajta vmi, de közbe a tartás is megmarad:D
2011. júl. 1. 12:56
 16/20 anonim ***** válasza:

Csak sokan nem tudják használni a zselét..

Ugyan így kell.

Felteszel egy kis mennyiségűt megvárod míg megszárad és kikeféled. Egyáltalán nem látszik, hogy lenne rajta zselé és a tartás megmarad.

2011. júl. 1. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:
má megint a vörös gyerek....
2011. júl. 1. 14:24
 18/20 A kérdező kommentje:
Milyen vörös gyerek?:O:D
2011. júl. 1. 17:13
 19/20 anonim ***** válasza:
a tablófotós vörös gyerek. látszik, hogy te vagy, kár tagadni :D
2011. júl. 1. 19:01
 20/20 A kérdező kommentje:
jólvan... ahhaam:D okéé, inkább elhiszem, mert ugy látom veled ugy se tudnék vitatkozni....:D barna vagyok, mind1 :D
2011. júl. 1. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!