Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Na mit szoltok? . Irjatok...

Na mit szoltok? . Irjatok legyszi sok valaszt

Figyelt kérdés
Sotetbarna hajam van mar kb 1 eve tettem bele szoke mellirt,most meg nagyon szeretnem befesteni szokere de azt mondjak hogy a dobozos palette vagy akarmilyen hajfestek nem szivja ki elegge a hajat.Es ha kiszokitem elotte szokitoporral kallossal 12 %os oxi kremmel es utana festem be egy ilyen szoke szinezosamponnal vagy hajfestekkel szokevel ugy megfogna kijonne a szoke? legyszi irjatok
2011. jan. 28. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Palette kiszőkítené platinaszőkére,de nem az első alkalommal.Legalább 2-3x át kéne vele festened az egészet,hogy szép szőke legyen.Az első festés után narancssárgás,vöröses lenne.Másodiknál valamennyire jobb lenne a helyzet,átmenne aranyszőkésbe.És a 3.nál talán elérnéd a végső színt:)De nagyon káros,ugye tudod?1 hónapot mindenképpen várnod kellene a szőkítések között.
2011. jan. 28. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:

első..

remélem tudsz róla,hogy festék nem festi a festéket.;)

2011. jan. 30. 15:08
 3/5 anonim ***** válasza:

de festi a festéket:D

én is igy voltam.....először naracssárgás aranyszőkés szine lett. másodszorra olyan citromsargas,harmadszorra pedig kb majdnem olyan amilyent szerettem volna,de meg mindig nem az eredeti..talán azért mert harmadszorra sokat vartam a festessel és már a kopott festekre tettem,tehat nem lett megse az a szép szőke..de ezzel is megvagyok elegedve :))

probald fodrasznal

2011. jan. 30. 15:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Jajjjj ne ne ne ne és ne! Menj el egy fodrászhoz (lehetőleg matrixoshoz)! A palette a lehető legrosszabb festék, én is azt használtam, képtelenség tőle megszabadulni, és iszonyúan roncsolja a hajat! Nem olcsó fodrásznál a szőktés, de legalább marad hajad! Szánd rá a pénzt, megéri!
2011. jan. 30. 15:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőmnek is sötétbarna haja volt és úgyanígy bemelíroztatta nagyon jó volt neki mindenki mondta hogy tökre jól áll neki. Akkor gondolta hogy a szőke

is jó lesz, de az borzasztóan állt neki mert a bőréhez és úgy egyébként se illet hozzá végül visszafestette sötétbarnára és ez megint jó neki. Szerintem akkor volt a legjobb mikor volt benne egy kevés melír.

2011. jan. 30. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!