Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Középiskolában szerintetek...

Középiskolában szerintetek szólnak a természetes smink miatt?

Figyelt kérdés

Most szeptemberben megyek 9.be. Ezért nem tudom,hogy megengedett-e a smink.. Igen tudom,az is belejátszik,hogy mindegyik sulinak más szabályai vannak. De mi van ha a sminkes témát nem hozzák fel az első nap,és tényleg nem megengedhető?? Nálam a természetes smink annyiból áll,hogy:legvilágosabb hab állagú alapozó(mert nagyon fehér bőröm van és ez mutat rajta olyan "láthatatlanul")por púder(amit fixálásra használok)arcpirosító gyöngyök --> [link] (hogy ne nézzek úgy ki mint egy hulla,de nem is szoktam bohócot csinálni magamból) meg szempillaspirál--> [link] (amit két rétebe viszek fel)+egy ilyen labello--> [link]

Szerintetek nagyon feltűnő ez a smink?Ti megjegyeznétek?Akár tanárként akár diákként?

15/L

2011. jún. 29. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a mi iskolánk elég ... konzervatív, de ennyit még ők is megengednek :) amúgy meg max. szólnak, hogy holnap ne sminkeld magad, de szerintem nem fognak :))
2011. jún. 29. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:

én elit gimibe jártam, de le se sza rták. 3 pc volt a fejemen, vastag, cicás tusvonal, olykor a vörös rúzs is a kezembe került. :D első két évben így mentem suliba, aztán kinőttem. utána szóltak csak, h mi történt velem?! :D

szóval az a kis sminknek alig mondható valamiért tuti nem fognak szólni. :) meg amúgy sem kell túlzásba esni, mert amikor visszanézem a régi képeket, csak röhögni tudok magamon. :D de hát az is én voltam...

2011. jún. 29. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Adok egy tanácsot: szeptember elsején menj el ebben a tök átlagos, de nagyon kellemes sminkben [senkinek egy szava nem lehet érte, ha igen annak jól bemutathatsz.xd], és figyeld meg, hogy idősebbek hogyan sminkelnek. Ha a sulidban idősebb tanárok tanítanak, ők sokkal konzervatívabbak [ajj, engem azért leszólt az egyik mert a barátommal szembe álltam....] viszont a fiatalabbak nem akadnak fent ilyenen. A mi sulinkba van egy csaj, aki modellkedik, mindig full kikenve jön, egy kiló szemfesték, hatszor átsatírozva a szemöldök ceruzával, érted mire célzok.. egy szót sem szólnak neki. Annyi. Szóval nyugi:D De azért az évek során kérlek próbálj meg nem olyan lenni mint az a csaj.>.> Undorító a túl sok smink, olyan, mintha takargatnál vmit><
2011. júl. 1. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!