Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Str8 Forward keratinos hajkieg...

Str8 Forward keratinos hajkiegyenesítő, amit a dmben lehet venni, bejött-e vkinek?

Figyelt kérdés

3ezerért lehet kapni a dmben. az ára nem rossz, ahhoz képest a hajas vagy a zsidró szalon akár 10ezret is elkérnek egy ilyen hajkiegyenesítő eljárásért, viszont ott a bökkenő, hogy ha veszek, és nem jó, akkor mégiscsak kidobok 3ezret rá, meg csalódott leszek stb. ... meg aztáén, nehogy csak ártsak vele!

rákerestem google-on, de csak külföldi oldalakat találok. illetve találtam egy angol csaj blogjában erről, ahol azt írja 3nap után visszahullámosodott a haja.

de akkor hogy merik árusítani az ilyne terméket, ha semmit sem ér?!

na na na??:D vélemények?:)

2011. jún. 29. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is most akartam ezt megkérdezni:)Szeptemberre nagyon szeretnék venni, hogy suli előtt ne kelljen vasalással szarakodni, ráadásul az eléggé roncsolja is:/ Ez meg elvileg nem*_*
2011. júl. 9. 21:47
 2/3 anonim válasza:
Én kipróbáltam barátnőmőn... nagyon megroncsolta a haját és... egyáltalán nem lett egyenes ..Szálkás töredezett lett!!!!
2011. nov. 21. 11:29
 3/3 anonim válasza:
Nem ajánlom senkinek!Mindent úgy csináltam ahogy írták,a hajam olyan lett mint a seprű:)(.Ugyanúgy kell vasalnom is mint előtte.Maradt minden a régi sokkal rosszabb minőségű hajjal és -3000ft-tal.
2011. nov. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!