Honnan lehet tudni, hogy száraz vagy zsíros e inkább az arcbőröm?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok,de érdekelne a dolog,mert,akkor úgy állok hozzá az arcomhoz!
Nem vagyok ratyi,de szeretnék adni magamra.
Remélem,ez nem baj!
Meg,hogy mikor milyen arckrémet lehet használni meg ilyenek.
Kozmetikushoz illene elmenni már valami pórustisztításra vagy ilyesmi!
Egyébként egy hónapba,hányszor kellene menni ilyen kezelésre vagy mi ez?:)
Köszi!
2011. jún. 27. 10:32
1/3 anonim válasza:
ha száraz a bőröd akkor hamar kiszárad és hidratáló krémezni kell de ha iylen gondod nincs akkor térjünk át a zsiros börre általában a T vonalnál az állon és a homlokon szokott kifényesedni zsirosodni az arcbör
2/3 anonim válasza:
elsö vagyok...nézz szét a nivea termékei vagy a garnier termékei közt vagy esetleg avon katalógusban is vannak krémek,arctisztitók és ott biztos találsz olyat ami neked kell...kozmetikushoz pedig 2hetente-havonta elmész az csak jót tesz
3/3 anonim válasza:
legegyszerűbb, ha felkeresel egy kozmetikust, aki csinál neked egy tisztitó kezelést, és ő meg fogja mondani azt is, milyen bőrtipusod van. :)1-3 havonta célszerű, attól függ, milyen a bőröd. (egy kozm.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!