Mit tegyek az ánuszom körüli BRUTÁLIS szőrzettel?
Figyelt kérdés
15 éves korom ellenére hihetetlen nagy. Amikor először lenyírtam(ollóval) nem mértem meg, de 5-6 centi lehetett, és elég gyorsan nő. Kb mint a hajam. Ez eddig nem is lenne probléma, mivel nem tervezem az anális szexet egy másik hímneművel, viszont amikor dúrvább méreteket ölt, kitörölni nem tudom rendesen mert beleragad. Már egy párszor lenyírtam egy külön erre a célra vett nullás géppel, de elvileg ha így folytatom még rosszabb lesz. Mit kellene tennem vele? Azt senki ne írja hogy semmit, meg hagyjam így mert férfias, mert az nem érdekel.
15
2011. jún. 26. 22:14
11/11 anonim válasza:
Van egy másik megoldás is. Ez nem a hosszára vonatkozik, de ha nagyon zavar ki lehet szőkíteni. Akár magadnak is megcsinálhatod, és nem mész kozmetikushoz, és nem is fáj. Szőkítőkrémmel meg lehet csinálni. Valójában, én is kitartok a gyanta mellett. Annyira koptat, hogy egy bizonyos ídő után, nem csak beáll egy optimális méretre, hanem a nagy része vissza sem nő. Szerintem megéri kipróbálni, hiszen gyorsan túl vagy rajta, csak kettő rántás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!