Mit tegyek az ánuszom körüli BRUTÁLIS szőrzettel?
15 éves korom ellenére hihetetlen nagy. Amikor először lenyírtam(ollóval) nem mértem meg, de 5-6 centi lehetett, és elég gyorsan nő. Kb mint a hajam. Ez eddig nem is lenne probléma, mivel nem tervezem az anális szexet egy másik hímneművel, viszont amikor dúrvább méreteket ölt, kitörölni nem tudom rendesen mert beleragad. Már egy párszor lenyírtam egy külön erre a célra vett nullás géppel, de elvileg ha így folytatom még rosszabb lesz. Mit kellene tennem vele? Azt senki ne írja hogy semmit, meg hagyjam így mert férfias, mert az nem érdekel.
15
jaj de cuki ez a kérdés :D hm.. a kérdésedre válaszolva:
1, borotva... de 2 nap és ülni nem tudsz,úgy szúr majd.
2, gyanta... hát nem a legjobb élethelyzet "ánuszkopasztáson" ülni a kozmetikusnál,de az biztos,hogy min. 1 hónapig nem lesz vele bajod. És ahogy telik az idő,és ritkul,az sem kizárt,hogy beáll egy normális méretre,és nem lesz ilyen gondod.
3, epilátor... de nem tudom elképzelni,hogy van ilyen beteg ember hogy ezt elviselje:D
amúgy,barátomnak is elég durván szőrben áll a kis lukszija:D néha azzal szórakozok hogy megcibálom neki.. nem szereti :DD
19L
néha azzal szórakozok hogy megcibálom neki.. nem szereti :DD
Ezen szakadok:DDD
BŐR és hajápolás amúgy... a szőr pedig a bőrön van.
am inkább anyádat kérdezem, neki szőrösebb volt amikor dugtam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!