Ezt csak folyamatos vágással lehet eltüntetni? Vagy van más módszer is?
Eddig fekete volt a hajam, elmentem fodrászhoz, hogy én lilát akarok. Befestette viszont csak a vége lett olyan. Ez volt kb 1-2 hónapja. Azóta folyamatosan csak egy féle lilával festem, hogy minél hamarabb az egész olyan legyen. Engem nagyon zavar, hogy csak egy bizonyos formában látszik az, hogy már 10-13cm rész lila a többi pedig még fekete, mert én úgy nem szoktam hordani a hajam mert hülyén is áll, meg nem is tetszik úgy.
Szóval szerintetek meg lehetne oldani, hogy ne kelljen levágni a fekete részt, de mégis minél hamarabb teljesen lila legyek? A szőkítés kilőve mert a hajam nem bírná, mivel nagyon vékony szálú.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ez a baj a feketével, azt csak olló tünteti el.
Radírozhatod, leszívathatod, az is úgy tönkreteszi a hajad, hogy mindenképp le kell vágni.
Ha a hajradírt még nem próbáltad, esetleg, de nem garantálom, hogy marad hajad a végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!