A barna hajúaknak jól állna a szőke?
2011. jún. 25. 12:41
13/28 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. jún. 25. 13:35
14/28 anonim válasza:
Szerintem nem állna jól..maradj barna.
16/28 topicon 44 válasza:
maradj a barnánál,nagyon jól áll neked
17/28 anonim válasza:
Barnán sokkal különlegesebb vagy, mint szőkén lennél, a kék szemed miatt.
Szal szerintem maradjon a barna.
17L
18/28 anonim válasza:
barnára szavazok! igen, a barna haj a kék szemmel még különlegesebb. Mivel nagyon változtatni szeretnél, szerintem a barna árnyalataival játssz egy kicsit! Sötétebbet nézz meg, hogyan állna
19/28 anonim válasza:
szerintem meg jól állna, de szép vastagnak tűnik a hajad, szóval max. azért necces, mert a szőke eléggé roncsolja, de amúgy én várnék még 2-3-4 évet és ha nagyon unnám én utána festeném be, 14 évesen picit korai, de ez a te döntésed
20/28 anonim válasza:
Szerintem jol allna, mert vilagos a borod, szemed kek vagyis miert ne? amugy miert lenne gaz, h Romaniaban el? Amugy en is itt elek...:D de a barna akkor is jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!