Hogyan csinálhatnék mesterséges szeplőt?
Figyelt kérdés
Mindenki el akarj tüntetni a szeplőit, én viszont szeretnék. De hogyan?2011. jún. 25. 10:37
1/9 anonim válasza:
Próbáld meg napoztatni az arcod, hátha előjönnek.De ha nem vagy olyan típus, és nagyon szeretnél szeplőt, kis pöttyöket rajzolhatsz barna szemceruzával. Végülis már anyajegyeket is szoktak rajzolni.:)
2/9 anonim válasza:
Én is nagyon szeretnék, szeirntem imádnivaló. Amikor valaki leszólja a sajátját, nekem vérzik a szívem:9 Nem rigylek senkit az őzikelába, bababőre, hosszú haja, lapos hasa miatt, de a szeplők...!
Én napoztatom, így néha előbújik pár darab az orrom környékén.
A kishúgom persze vörös hajú, kék szemű gyönyörűség, tele apró "homokszemekkel" az arcán. Ritkán irigylek ennyire egy 10 évest:)
3/9 anonim válasza:
Ti nem vagytok normálisak...örüljetek hogy nincs.
Nekem van sajnos..igaz nem vészes,csak az orromnál és az is halvány..de sajnos látható.Mit nem adnék ha eltűnnének annyira gáz :((
4/9 anonim válasza:
Mik vannak...
Jó hogy nem bibircsókot akartok az arcotokra, vagy bajuszt...
5/9 anonim válasza:
Azért a bajusz meg a szeplő nem ugyanaz-.-'
6/9 A kérdező kommentje:
Nekem régen volt, és akkor sokkal-sokkal szebb voltam, mint most. Persze akkor én is utáltam, de most... úgy hiányoznak!
2011. jún. 26. 11:07
7/9 anonim válasza:
Ne akard én már kicsi korom óta az vagyok és mindenki megjegyzi persze poénosan.. de áááh. én ha lehetne eltüntettetném.
8/9 anonim válasza:
Én szívesen odaadnám az enyémeket. Szerintem kib***ott csúnya, elrondítja az egész fejemet mert nekem nem csak az orromnál vannak hanem mindenhol. Mindig olyan érzésem van mintha piszkos, foltos volna az arcom, de hiába dörzsölöm ez bizony sosem jön le.
9/9 anonim válasza:
A szemöldökfilc hasznos dolog. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!