Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás utáni hegekkel van...

Pattanás utáni hegekkel van tele az arcom:S Szoli segíthet, vagy kicsit halványítja?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
A szoli biztosan nem fogja halványítani a hegeket, idő kell neki mire elmúlik. De mivel a bőröd barnább lesz, így nem fognak annyira elütni a hegek, mint egy halványabb bőrön. Tehát ilyen szinten segíthet a szoli.
2009. márc. 25. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Neharagudj! De ez hülyeség, a seb is ugyan úgy fog vele barnulni vagyis nem, mert el még erőssebben fog látszani..

Én is ebben a helyzetben vagyok voltam/ vagyis volt már ennél rosszabb is...

Csoki barna bőröm volt, most már tejfehér épp emiatt, mert nem lehet vele szolizni, mint a májfoltal sem, mert felerősiti! Keress fel egy börgyógyászt, mert nem mindenkinek egyforma a bőre ezért nem ajánlom még egyenlőre semmit,hogy mit használj!

Tudom szörnyű ez a helyzet és zavar, nekem ez volt 6 hónapig és még mindig regenerálódnia kell! De most már elég ha havonta egyszer elmegyek a kozmetikusomhoz arckezelésre...Keress olyan kozmetikust aki Ircsi termékekkel dolgozik, jobb mint a GIGI-től is!

2009. márc. 25. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
51%

Helyesírási hibáért bocsi siettem!

El nélkül és ajánlok,nem ajánlom

2009. márc. 25. 14:41
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
Az én tapasztalatom hogy minél barnább a bőr annál jobban látszanak a hegek. Menj el egy bőrgyógyászhoz inkább.
2009. márc. 25. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!