Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az baj ha a hajamat nem...

Az baj ha a hajamat nem festem hanem bedörzsölöm a hajfestékkel? (többi lent)

Figyelt kérdés

Egyedül kéne befesteni a hajamaat, (és mielött letámadtok fodrászra nincs pénzem) és nem tudok segirséget se kérni, mert ma 4-re megyek egy fontos találkozora, és eléggé lenött a hajam.

Szóval az baj ha a hajamat nem az ecsettel viszem fel, hanem rárakom a hajamra és szétdörzsölöm mintha hajatzmosnék?

2011. jún. 24. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Megoldható :) Próbálj meg alapos munkát végezni.
2011. jún. 24. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
nem gond :) csak ügyelj rá, hogy mindenhol " szét/ bele dörzsöld" a hajadba a festéket :)
2011. jún. 24. 11:14
 3/8 anonim ***** válasza:

persze, hogy nem baj. nekem is így csinálta az anyum, meg is bántam, mert olyan lett: a nyakam, arcom, tenyerem, fülem, szék, talaj...vigyázz, hogy rögtök le tudd törölni ha az arcodra megy, egyébként le nem szeded (próbáltam mindennel, hidd el:D)

2 tükör között csináld, hogy lásd magad hátul is. sok sikert :)

2011. jún. 24. 11:15
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

KEdves utolsó válaszoló: Neked jól sikerült a haja? mindenhol befogta?

2011. jún. 24. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is mindig így csináltam, nekem még jobban be is vált, mint ecsettel, szerintem így könnyebben érzed, hova kell (persze azért annyira nem, mert kesztyűbe vagy, de azért mégis). Ecsettel mindig bénázok, szétcsöpögtetem (ami szerintem az én bénaságom), de így minden szempontból kényelmesebb.
2011. jún. 24. 11:37
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. jún. 24. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem rossz megoldás, de mivel fontos találkozóra mész, elég ciki lesz, hogy választéknál, hajtőnél, mindenhol olyan lesz a bőröd, és elég észrevehető.

Le pedig semmivel nem szeded tényleg.

2011. jún. 24. 11:57
 8/8 A kérdező kommentje:
nem tudom ti mivel szeditek le, de nekem körömlakklamosoval mindig nagyon szépen lejön.
2011. jún. 24. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!