Nyomkodtam a lábszáramat, SOS, most mit kenjek rá? Nagyon ocsmány! :S
tetran,körömvirág.
amúgy nem a te hibád, az epilálástól fordul vissza a szőr :(
nálam is ez volt, a gyantától meg szép sima
Szia!
Teafaolaj... nyugtat gyulladáscsökkentő hatású.
Mivel látom, hogy többeteknek is problémája van ezzel, ha nem bánjátok és megfogadjátok egy szakember tanácsait (kozmetikus vagyok), akkor itt van pár tipp.
A gyulladásokra annyira nem jó a neogranormon, krömvirág stb. hámosító, mert még jobban felvastagítja a bőrfelületet.
Ha el szeretnétek kerülni a szőrtüszőgyulladásokat, vagy hogy bőr alatt nőjön a szőr, és beszakadjon, akkor ne tusfürdőt használjatok,(mert az olyan mintha fürdés előtt testápolóval kennétek be a bőrötöket), hanem természetes, de csakis TERMÉSZETES szappant.
Ha lehet radírosat, mondjuk mandulaőrleményeset, rizsszappant.
Garantálom, hogy az összes szőrtüsző problémát megoldja 3 hónapon belül!
Nem igaz hogy a szappan szárít. Helyreállítja a bőr természetes zsír, és savköpenyét. Akinek száraz a bőre, az használjon mézeset, mandulásat, tejeset, vagy más magas tápanyagtartalommal bírót, a testápolónál pedig sokkal jobb a sheavaj. Az is természetes...
Szép napot!
Szia!
Nem mert ezek nem természetesek. Sem a fa, dove, lux, meg amik még így vannak a piacon és ismertek. A lush termékek jók, csak drágák, én yamunának a mandulását szeretem nagyon (dm-ben kapható), hestiának a rízsszappanjai isteniek, csak mivel nagyon keresett, mindig hiány van belőle:), vagy ott vannak a tulasi szappanok, azokat gyógyszertárban is szokták árulni, de minden gyógynövényesnél van természetes szappan rengeteg féle-fajta változatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!