Hogyan kell használni: Avon mandarin és kivi hajmaszk?
Figyelt kérdés
Megrendeltem, most megérkezett, de természetesen csak kínaiul van rajta, hogy hogy is kell használni. Valaki tudja? Előre is köszi!2011. jún. 23. 13:31
1/7 anonim válasza:
mint minden mas maszkot. mosas utan, torolkozo szaraz hajra felviszed. persze csak kb a feletol, varsz fel orat es leoblited.
2/7 A kérdező kommentje:
Azért nem kell leharapni a fejem. Honnan kéne tudnom?
2011. jún. 23. 13:48
3/7 anonim válasza:
Egyébként rajta van, az alján a matrica lapozható. de senki nek harapta le a fejed.
4/7 A kérdező kommentje:
... Tényleg ennyire hülyének nézel??????????? Igen, lapozható, de csak franciául meg kínaiul van rajta!!!!! Nehéz felfogni???????
2011. jún. 28. 08:50
5/7 anonim válasza:
Nekem magyarul is rajta van...te meg vegyél vissza magadből...idegbajos...
6/7 anonim válasza:
utolsónál a pont. nem vagy komplett sztem.
7/7 Juciii91 válasza:
Igazából nekem is ez lett volna ezen pillanatban a kérdésem!!! Hiába lapozom a doboz alján..nincs magyar használati utasítás ehhez a kivi mandarin hajmaszkhoz!és számomra sem volt világos hogy hogy le kell-e öblíteni vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!