Fekete vagy Szőke színűre festessem a hajam?
2011. jún. 22. 17:30
11/21 anonim válasza:
Hú, tökjól áll :D nem tudom, miért nem gondoltam a másik kép után.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönööm:):$
2011. jún. 22. 17:56
13/21 anonim válasza:
Az utolsó kép alapján a fekete. :) Nagyon jól áll.
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi:))))) érdekes, hogy amíg nem lát az ember valamit, addig nem is tudja elképzelni:D
2011. jún. 22. 18:36
16/21 anonim válasza:
Hát az első kép alapján a szőke állna neke jól szerintem, de azt tudnod kell, hogy én "szőke ellenes" vagyok, úgyhogy ritkán mondok ilyet..:D de ha jól láttam az első képen kék szemed van, és sztm tök jó, ha valakinek világos bőre, fekete haja, és kék szeme van..:D
17/21 A kérdező kommentje:
Igen:D ameddig nem tettem fel a feketét, majdnem mindenki szőkére voksolt:) Köszii=) Akkor megtartom a válaszotokat:D
2011. jún. 22. 19:06
18/21 anonim válasza:
Ja, így képzen látva sokkal jobb a fekete!
19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek:))))) ma voltam fodrásznál, azt mondta próbáljam ki. ha megakarom tartani akkor később mégegyszer ráfest ha meg nem, az könnyen ledobja=)
2011. jún. 23. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!