A középszőke hajamat milyen hajszínezővel tudom ilyenre festeni?
Figyelt kérdés
A hajszínem valami ilyesmi, csak nem ennyire hamvas, néhol inkább sárgásabb: [link]
és ilyet szeretnék:
(mint Karen Gillannek.)
Fontos lenne hogy hajszínezővel, igazi festékkel lehetőleg nem szeretném még festeni. Köszönöm a válaszokat!
2011. jún. 22. 15:20
1/8 anonim válasza:
Én javaslom, hogy menj el egy fodrászhoz, mert nekik szoktak lenni ilyen katalógusok tartós hajszínkrémhez is (ami nem ugyanaz, mint a festék), és ott biztos van ilyen árnyalat. Szerintem a boltokban kapható festékekből nem lehet ilyen színt varázsolni, plusz ha találsz is, az biztos nagyon káros, ammóniás, meg ilyesmi. :/
2/8 A kérdező kommentje:
vidéki vagyok, itt a fodrászok csak kallost meg londát használnak.. sima tartós festéket.. úgyhogy oda nem megyek..
gondoltam netről rendelnék valami fodrászkellékes boltból, vagy barátnőmet megkérem hogyha megy pestre hozzon..:)
2011. jún. 22. 15:50
3/8 anonim válasza:
sztem elöbb álapodj meg arrol h jol áll e a vörös
4/8 A kérdező kommentje:
jól fog állni, hófehér a bőröm, kicsit szeplős vagyok,és kék a szemem. szóval, valaki segít?
2011. jún. 22. 16:16
5/8 anonim válasza:
Aha, én csak azt tudom neked javasolni, hogy mentsd le a telódra az egyik képet, és sétálj el egy fodrász kellékesbe, ahol tudnak neked segíteni. A dobozosokat azért nem javaslom, mert hiába van 1 bizonyos színű haj a dobozán, a tiéd úgyse lesz olyan, és elég gyatra erősségű az oxija is, szóval biztos sötétebb lenne. Szóval ha kellékesben kiválasztottad a színt, ami hasonlít erre, akkor minimum 9%-os oxit javaslok hozzá neked.
6/8 anonim válasza:
Az első válaszadó vagyok: én is vidéki vagyok! De a fodrász tud rendelni festéket. :)
7/8 A kérdező kommentje:
de itt sajnos nem.. ez egy falu, és a legközelebbi város is kb 50km..
színezőt szeretnék, nem festéket.
2011. jún. 23. 07:37
8/8 A kérdező kommentje:
elmentem a fodrászhoz.. hát soha többé nem megyek az is biztos. azt mondta világosbarnát kever a rézvöröshöz és ilyen színű lesz.. a végeredmény egy talán sötétebb barna lett ami sárgásan csillog.. azt mondta majd kikopik olyan színű lesz...hát köszönöm.. és ezért fizetnem kellett.
2011. júl. 3. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!