Használtad mostanában a Colour 4b hajfesték eltávolítót?
Nekem is sötétbarnára volt festve, kb egy évig. Nagyon kellemetlen, záptojás szaga van. Ezért amikor a fodrásztól hazajöttem megmostam még kétszer...hát nem kellett volna! Nagyon visszasötétült a hajam! Amúgy sem szedte le igazán, bár tény, hogy pár árnyalatot világosított.
A további hajmosások alkalmával mindig sötétebb lett a hajam..:( És nagyon száraz, élettelen lett miután használtam.. Én a helyedben tuti mást választanék nem ezt a terméket...Ennyi pénzért mást is lehet kapni, ami professzionálisabb.
nekem teljesen leszedte a sötétbarna hajfestéket az eredetileg világosbarna hajamról, csak az volt a bajom h 1-2 árnyalatot világosított rajta, de nem volt nagyon feltűnő, egy hónappal később kb. teljesen olyan lett a hajam színe, mint az eredeti.
ha a festék alatt szőkített haj van, akkor a festéked le fogja szedni szépen de alatt a szőkített hajad lesz, vagyis nem fogja tudni visszaadni az eredeti hajszíned. de mondom, a festéket abszolút leszedi.
Köszönöm nektek is! Igen,olvastam negatív tapasztalatokról is,reménykedem,hogy ennek ellenére sikerül majd.
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!