Hajügy? Mit tegyek? :S
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mivel tudnám világosítani vagyis fakítani a hajam? Most lett ki szőkítő porozva a hajam és nem az a tipikus narancssárga színe lett,hanem ilyen konyak színű, a töve pedig platina szőke. Barnára volt ezelőtt mindig festve a hajam és gondolom ezért lett ilyen színű. Csak mivel még 3-4 napja lett szőkítve, így nem a legmegfelelőbb rögtön rá festeni egy szép szőkét,mert nekem alapból hullik és töredezik a hajam. Féléve már egyszer ki volt szőkítve és akkor is nagyon tönkre ment ,de végül is másfél hónap után már sokkal jobb állapotban volt. Lehet hogy valaki azt mondja hogy a szőke komolytalanná tesz és aki meg lát azt gondolja hogy " na egy újabb beképzelt,szőke plázacica " szerintem ez nem így van,nagyon sok szőke barátnőm van és egyáltalán nem beképzeltek,k*rvák meg stb. Meg egy szőke után többször megfordulnak az utcán. Én nem azért akartam szőke lenni hogy utánam megforduljon mindenki,csak egyszerűen tetszik a szőke és ezt nem ezt nem egóból írom de én egyáltalán nem vagyok egy beképzelt,agyon szolizott kis tini p*csa. Pláne meg mivel én magamnak nem tetszek,így ebből nem is az jön le hogy utánam bárki is megfordul. Ha van barátom akkor neki és magamnak tetsszek,a többi már nem érdekel. Na de nagyon eltértem a témától!! :D Szóval valakinek valami ötlet hogy mit tegyek haj ügyileg? :) A normális válaszokat előre is köszönöm!(: 15/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!