Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Friss tetoválás fájhat?

Kapcsa kérdése:

Friss tetoválás fájhat?

Figyelt kérdés

Tegnap lett megcsinálva a tetoválásom, és az a kérdésem hogy normális-e ha fáj, például ha lehajolok, akkor igen csak fáj.

[link]

nekem is itt van, csak kisebb forma.

2011. jún. 22. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen fájdalom. Tetoválás után húzódik a bőr,majd hegesedik (gondolom végleges).

kenegesd bőszen. én nagyon rég csináltattam a vállamra, akkor még körömvirággal illetve vazelinnel kenegettem. első nap mikor véletlen ráfeküdtem egy tigrisordítás keretében pattantam fel majd konstatáltam hogy a fehér lepedőn ott maradt a tetkom lenyomata :)

egy darabig sztem ne napoztasd (szoli is kerülendő) bár nem tudom hogy az új festékek mennyiben különböznek a régiektől de a napoztatás hatására még akár festékallergia is kialakulhat. szal egy darabig óvatosan!

2011. jún. 22. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
napra nem megyek , és igen, a szolit is kerülöm, igazából csak akkor fáj ha mondjuk kelek fel az ágyból, szóval szerintem húzódik, 3 óránként kenem Bepantennel , mert azt ajánlotta a tetováló.Esténként lefóliázom, hogy ne legyen minden olyan :)) Köszönöm a válaszodat :))
2011. jún. 22. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Normális, nekem azt mondták hogy nem szabad túl sokszor kenni, mert lassabban gyógyul. Napi 2-3x (tetováló mondta).
2011. jún. 22. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Tény hogy a krém alatt nem kap levegőt és lassabban gyógyul viszont ha meg nem kened rendesen akkor kiszárad és könnyen "repedezett" lesz a tetoválás.

sztem ne a napi átlagod számold, hanem bármilyen a tetoválásodat nézegesd és ha száraznak érzed akkor kend le.

A bepantennek nem ismerem felszívódását (és ez persze egyéntől is függ) szóval ezt neked kell kitapasztalni...persze arra is vigyázz hogy ne tocsogjon, mert ha patis lesz az is elcsúfíthatja a tetkót a gyógyulási fázisban.

2011. jún. 22. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
nem, arra figyelek hogy ne legyen rajta túl sok, nekem azt mondta, hogy inkább keveset, és akkor többször. de sose rakjak rá sokat :)) de már enyhült a fájdalom , így 3. nap végére már oké :DD Köszönöm a válaszokat :D
2011. jún. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!