Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan használjam a ricinus...

Hogyan használjam a ricinus olajat a hajamra?

Figyelt kérdés

Ma vettem gyógyszertárban 30grammos kiszerelésben. Ez mennyi ml-nek felel meg? Mennyit használjak el belőle a hajamra? És egyáltalán hogyan kell használni?

Köszi előre is a válaszokat.

2011. jún. 22. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:
30g=30ml. 10-15ml elég egy alkalomra. Keverj hozzá egy kis olívaolajat, majd tűzhelyen melegítsd meg. Kend a hajtövedre, masszírozd bele a fejbőrödbe, majd tegyél rá egy zuhanysapkát és egy törölközőt. 3-4 óra múlva mosd meg 2x samponnal.
2011. jún. 22. 12:59
 2/2 anonim válasza:

30g=30ml? Ez nem igaz, ugyanis csak a víz tömege egyezik meg a térfogatával. A sűrűsége is számít pl 1l étolaj sem 1 kg pontosan :)

Visszatérve a kérdésre, azt nem tudom mennyi kell belőle, de saccra szerintem lehet látni, hogy hány ml.

2011. jún. 23. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!