Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vettem egy hajvégápolót de az...

Vettem egy hajvégápolót de az baj lenne ha nedves hajra kenném és nem szárazra?

Figyelt kérdés

Mert a dobozra az van írva, hogy a száraz hajra tegyük fel és csináljunk belőle olyan frizurát amilyet akarunk. Nem így, de ez a lényege. : D

Szóval, én szárazra azért nem akarom kenni mert általában úgy szoktam hagyni simán egyenesre.

És, ha nedves hajra kenném fel az baj lenne? Nem baj, hogy eltérek a leírtaktól?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2011. jún. 21. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Nedves hajra is teheted, de szárazon miért nem hagyhatod egyenesre? ezt nem értem.
2011. jún. 21. 19:55
 2/8 A kérdező kommentje:

Mert, ha a nedves hajamra kenem akkor általában a hajszárítóval be is szoktam szárítani:-) és úgy ahogy. Szóval, már akkor úgy mindent megcsinálok közbe. Persze még nem használtam ilyet, csak hővédő spray-t.

Ja és azért nem akarom még szárazra, mert lehet, hogy zsírosan hatna a hajamon bár nem biztos. De nekem már megrögzült ez, hogy nedves hajra kenjem ezeket. :-D

2011. jún. 21. 19:59
 3/8 A kérdező kommentje:

és úgy ahogy*

javítva

2011. jún. 21. 20:02
 4/8 A kérdező kommentje:

hagyom*

: D

2011. jún. 21. 20:03
 5/8 anonim válasza:
ha nedves hajra teszed, akkor nagy az esélye annak, hogy úgy szárad meg, ahogy vizesen össze áll, na AZ tényleg zsíros hatást kelt. a gyártók nem hülyék, nem véletlenül írták rá, hogy száraz hajra.
2011. jún. 21. 20:03
 6/8 A kérdező kommentje:
De én azt a részt beszárítom, nem úgy száradna meg magától, mert akkor tényleg zsírosan hatna. De azt kefével kifele vagy mittudom én hogy de megszárítom.
2011. jún. 21. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ezt írja akkor nem szabad,hogy zsíros hatása legyen,szerintem használd szárazra,ha egyszer arra való.
2011. jún. 21. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
sztem probáld ki mindkettőt és kiderül ;)
2011. jún. 22. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!