Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajvégápolót vegyek...

Milyen hajvégápolót vegyek ill. hővédő sprayt?

Figyelt kérdés

Faluban csak rossmann van és majd délután megyünk anyukámmal vásárolni mondanátok olyan termékeket amik jók :) és bevállt nektek esetleg olyan hővédő sprayt aminek még az illata is jó :)

Utána néztem a keresőben és eddig ezt szűrtem le

hővédőspray: syross ez---> [link]

hajvégápolót: gliss kur lila toboz

Vélemények vagy egyéb javaslatok

A hajam száraz és nem szeretném tovább roncsolni már le is lett vágatva, de mivel minden nap használok hajvasalót íyg fontos lenne ezeket a termékeket beszerezni

előre is köszy mindenkinek:)

2011. júl. 21. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
syoss-t ne vegyél szerintem semmiképp.
2011. júl. 21. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez vált be a nagyon száraz festett hajamra.

[link]

2011. júl. 21. 10:38
 3/6 anonim ***** válasza:
a syoss miért nem jó? nekem is olyan van :)
2011. júl. 21. 11:06
 4/6 A kérdező kommentje:

köszy mindenkinek

első: ha nem jó MIÉRT?

második: aranyos vagy de csak a rossmanból tudom megvenni

2011. júl. 21. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is a Gliss Kur termékeit ajánlanám mindenképpen, a Syoss is biztos jó, de én anno, amikor megvettem a Gliss kur-t, az árakat néztem, és ez annyira bevált, hogy nem is szeretnék váltani. Megvan a Satin Relax, és az Asia Straigt termékcsaládja, őket szoktam felváltva használni. Hajvégápolónak fodrászkellékesben vásárolt Alfaparf hajolajat használok, de azt is nagyon ritkán, havonta max kétszer, amikor úgy döntök, hogy kivasalom a hajam. :)
2011. júl. 21. 17:03
 6/6 A kérdező kommentje:
végülis syoss-t vettem holnap fogom kipróbálni :)
2011. júl. 22. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!