Mit hasznaljak a mimikai rancok ellen?
Semmi drasztikusat nem szeretnek, meg csak 19 eves vagyok, de mar kisebb mimikai rancok elojelet veltem felfedezni az arcomon.
Milyen kremet, pakolast, hazi praktikat, vagy boltban kaphato csodaszert ajanlanatok ra?
Vannak bizonyos mimikai ráncok, melyek öröklődnek, jellegzetesek, ill. ha tetszik, ha nem, az a Tiéd.
Rendszeresen masszírozd az arcodat, inkább bentről kifelé, lentről felfelé, de azért körkörösen. Ez olyan, mint a torna, a rendszeres mozgás a testnek. Vannak kifejezetten arcmimikát javító tornagyakorlatok.
Drága krémeket, arcfeszesítőket felesleges használnod, mert még fiatal vagy hozzá, idősebb korban meg már úgy sem használ. :)
Sokaknak beváltak a különböző házidolgok, pl. tojás, citrom, aludtej, stb. – bőrtípustól függ.
De nagyon jó, s inkább éjszakára való a búzacsíra-olaj! Kicsit drága, de a bőrt nagyon jól táplálja.
Ami nekem legjobban bevált, az a baba popsi krém, ettől nem pirosodok ki, nem jönnek kelések az arcomon…. Ki lehet próbálni :)
Ezen kívül vannak az akurpesszúrás pontok az arcon. Keress egy akupunktőrt, vagy akupresszőrt, aki megmutatja, mely pontokat kell masszíroznod, hogy a bőröd rugalmasabb legyen, ill. a ráncocskák múljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!