Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Alulra szeretnék csíkot...

Alulra szeretnék csíkot festetni a hajamba. Milyen állna jól?

Figyelt kérdés
Szeretnék valami színes csíkot festetni. Barna, hosszú hajam van. Szerintetek melyik színt válasszam??? Szőkét és pinket nem szeretnék, mert már egyik ismerősömnek van olyan.
2011. jún. 20. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha világosbarna akkor sötétbarna tincset,ha sötétbarna,akkor a szőke állna jól pedig.

Mit foglalkozol azzal,hogy neki olyan van,nem az Ő fejéből pattant ki.Akkor én gyorsan lilára festem a hajam,mert fekete már sok embernek van;))

2011. jún. 20. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
lila-szőke kombináció? :D
2011. jún. 20. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a lila meg a barna hajhoz. Mindig Babie babáék jutnak eszembe a gyerekkoromból: Barbie a szőke-rózsaszín, Terese a barna-lila. Nekem is volt lila tincs a barna hajamba (aztán a szőke hajamba, meg a fekete hajamba is), és szeirntem jó összeállítás, de jobb, ha előtte kiszőkíted.
2011. jún. 20. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:

fekete? :)

[link]

2011. jún. 20. 14:07
 5/6 A kérdező kommentje:

A fekete nem hiszem hogy nagyon látszana.Ahhoz viszont elég sötét. :)

Csak nem szeretnék ugyanolyat mint a barátnőmé. Az olyan lenne mintha tőle másolnám! Tetszik a lila ötlete viszont :P köszi a válaszokat

2011. jún. 21. 22:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Végül sötét pinkes-ciklámenes lett. :P
2011. júl. 21. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!