Óriás pattanás. Miért?
Menstruáció előtti héten nőtt az arcomra két nagy pattanás.. Az egyik óriási volt, és ma reggel mikor felkeltem belenéztem a tükörbe és láttam, hogy óriási sárga gennyes cucc van ott. Kinyomtam és keletkezett ott egy nagy mélyedés...
Ez normális? Nem szoktak ekkora pattanásaim lenni soha... lehet köze ahhoz, hogy nem rég kezdtem el használni a Pure 3 az egybent? De hát az pont ezek ellen van...
max stril tűvel picit megszúrni és kinyomogatni a "cuccot",de sosem nekiesni és sebesre nyomkodni.
Tegyél rá Neogranormon kenőcsöt,hámosít,reméljük nem marad utána heg ha ezzel kened...
Ó..a mélyedésből gondoltam,hogy sebes lett.
Egyébként én tusfürdővel mosok arcot,mert ezeknek a kencéknek a nagyrésze,csak felborítja a normális egyensúlyát a bőrödnek.
Persze vannak jók is biztos,de nekem a Garnier nem jött be.
Ne egyél olajos magvakat ilyenkor,gőzölj hetente és radírozd le az arcod.Ilyenkor(menstruáció alatt/előtt)nekem is kijön pár:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!