Mit ajánlotok, mi a legjobb?
Ha nem akarsz tresszelt hajat magadnak, vehetsz csatos póthajat is. Drága, de fel sem tűnik.Bár nekem anyum azért nem engedi mert döntsem el hogy mopst akkor hosszú vagy rövid a hajam...:D
hajhosszabitas.hu
13L
Ricinus nem ér semmit. Nekem pl. hullott tőle a hajam és korpásodott, mikor előtte nem volt semmi baja. Én nem is nőtt gyorsabban semmivel.
Csodaszerek nincsenek, a vitaminok a leghatásosabbak, de hónapok kellenek, mire látszik az eredmény.
Magától kb. 2-4 centit fog nőni a hajad őszig.
Jól használtam. Egyébként senki nem tud épkézláb képekkel vagy akármikkel előállni, ami bizonyítaná, hogy használ. A hoxán is csak a csíkos pólós hiteltelen képek vannak. Ha gondolod próbáld ki, de szerintem felesleges pepecselni vele. Aki kipróbálta legtöbbször azt mondja, hogy nem növeszt, de jó puha és fényes lesz tőle a haj, úgyhogy megéri használni. De akármilyen olajtól olyan lesz. Valaki mutasson ilyen volt-ilyen lett képeket, és akkor elhiszem, hogy tényleg beválik.
Ez csak az én véleményem, kísérletezz vele te is, lehet neked máshogy hat. Nekem december közepétől február végéig 3-3,5 centit nőtt a hajam, mikor használtam. Máskor is ennyit szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!