Milyen sminklemosót ajánlotok? Legjobb lenne egy kendős.
En gyakorlatilag mindenre allergias vagyok ami valami krem jellegu es illatanyag is van benne. Nekem a mosdokenocs valt be a legjobban ezert. ennel olcsobb sminklemosot nem hiszem, hogy barki is talal. Gyogyszertarba bemesz es azt mondod, hogy mosdokenocsot szeretnel es kapsz valami potom penzert rengeteget. De kiprobalhatod barmelyik hidratalodat, hogy neked az megfelel e... kicsit mashogy kell hasznalni mint a vattaraontogeoset, de nekem bevalt.
Fogok egy kis kremet a szememre teszem es lefele a szempillaimon tobbszor vegighuzom az ujjaimat hogy a vizallo spiral is lejojjon. Utana vagy letorlom, vagy elemosom vizzel.
Egyik ismerosom viszont a babapopsikendore eskuszik. Youtube-on latta. Es siman megdorzsoli vele a szemet egy kicsit es voala, smink volt, smink nincs!
Remelem tudtam segiteni!
én a nívea krémre esküszöm
elég belőle egy pöttyenet is, kicsit átdörzsölöm a szemem, és simán leszedi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!