Szerintetek mi a leggyorsabb TERMÉSZETES hajnövesztő?
Figyelt kérdés
Most a héten voltam fodrásznál vagyis nem olyan lett amilyet akartam... vagyis túl rövid lett...A ricinus olajat olvastam sok helyen.Valakinek valami tapasztalat?2011. jún. 18. 20:18
11/15 anonim válasza:
01:25 vagyok. Totál ökörséget írtam. Nem olívaolaj, hanem ricinusolaj :)
12/15 anonim válasza:
"A ricinusolajat ajánlom leginkább, de vigyázz, hogy a hajad végére ne kerüljön!! Oda olívaolajat tegyél."
A végére miért ne? Én oda is kenem.
13/15 anonim válasza:
ricinusolaj!
(utolsó válaszoló: jobban törik tőle a haj)
14/15 anonim válasza:
Nem törik tőle jobban! Azért nem ajánlottam oda, mert sok ismerősömnek elvékonyodott tőle a haja de én tényleg nagyon sokáig használtam és se nem vékonyodott el, se nem töredezett jobban!
15/15 anonim válasza:
Én olivaolajat szoktam tojással összekeverni és kb. 1 órára hagyom fent utána lemosom nekem kb. 1-2 centit nő tőle a hajam.
Amúgy ezt az anyukám mondta nekem . Ő fodrász volt. Remélem nekedis be fog válni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!