Szerintetek mi a leggyorsabb TERMÉSZETES hajnövesztő?
Figyelt kérdés
Most a héten voltam fodrásznál vagyis nem olyan lett amilyet akartam... vagyis túl rövid lett...A ricinus olajat olvastam sok helyen.Valakinek valami tapasztalat?
Ricinus? Nem akarok hülyeséget írni, de én azt hashajtóként ismerem...asszem
2011. jún. 18. 20:28
2/15 anonim válasza:
igen...én is a ricinusolajat olvastam több helyen is és próbáltam is már de gondolom 1 alkalom havonta persze h nem hoz eredményt:D kicsit lusta vagyok hozzá...:)
2011. jún. 18. 21:24
3/15 anonim válasza:
masszírozd a fejbőrödet, juss minél több D vitaminhoz
2011. jún. 19. 00:37
4/15 anonim válasza:
amennyiben össze tudod fogni a hajadat egy hajgumival, attól is gyorsabban nő ha gyakran van összekötvee (előző voltam)
2011. jún. 19. 00:38
5/15 anonim válasza:
00:38
Ez meg milyen hülyeség. Maximum jobban törik és jobban hullik tőle.
Olívaolaj, Bánfi hajszesz. Csodát egyik sem tesz, de egy kicsit segíthet.
2011. jún. 19. 01:25
6/15 anonim válasza:
Természetes hajnövesztő: megfelelő vitamindús fehérjedús táplálkozás, élesztő (magas b vitamin tartalma miatt)
Kívülről pedig minden este megmasszírozni, hogy jobb legyen a vékeringésed a fejbőrödben. Ennyi a titok...
2011. jún. 19. 01:37
7/15 anonim válasza:
A napi 3 gerezd fokhagymát a fodrász ajánlotta, mikor növeszteni akartam a hajam.
Sokan mondják, hogy a panthenol hab is jó, a fejbőrre kell kenni, meg a paprika olaj, ami felélénkíti a vérkeringést.
2011. jún. 19. 08:28
8/15 anonim válasza:
Ricinusolak, Bánfi hajszesz, Panthenol, Herba vita hajszesz, fejbőrmasszázs, pár csepp rozmaringolaj a samponodba, hajkapszula.
A ricinusolajat ajánlom leginkább, de vigyázz, hogy a hajad végére ne kerüljön!! Oda olívaolajat tegyél.
2011. jún. 19. 10:19
9/15 anonim válasza:
Én is most keresek erre megfelelő szert és én is ki fogom próbálni a ricinusolajat szerintem ez segíthet a legtöbbet heti 2 alakalom és látható a külömbség ;)
2011. jún. 19. 10:40
10/15 anonim válasza:
Szerintem ne növeszd meg a hajad Linda, igy a legjobb nyárra szerintem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!