Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ajánlanátok vmit a hajamra?

Ajánlanátok vmit a hajamra?

Figyelt kérdés

középhosszú erősszálú-sok hajam van.megvan picit tépve,de nem vészesen.úgy szeretném ha az én hajam is lágy esésű lenne,ha bele tudnék túrni anélkül h az ujjam beleakadna:-)

fésülködök rendesen de megfésülködök és kb 2perc múlva már megint gulincás.próbáltam többfajta sampont-balzsamot de semmi változás.amúgy is "válogatós" a hajam mert vagy korpásodik vagy zsírosodik vagy törik.van vmi ötletetek?illetve vmi körömápolási praktika

2011. jún. 18. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is egy időben ilyen hajam volt.. zsírosodott, vagy korpásodott.. ha az egyik problémára kerestem sampont, akkor a másik jött elő..:S de a veled ellentétbe nekem nincs sok hajam... de azért leírom, hogy nekem a gliss kur termékcsaládből a töredezés elleni jött be.. (pontos nevét most nem tudom, de sárga doboza van.:D) és abból vettem sampont, és pakolást.. a pakolás nagyon soka segített.. nem zsírosodik gyorsan, egyáltalán nem kopás, és nagyon selymes lett tőle..:) remélm segítettem..:D
2011. jún. 18. 19:42
 2/4 anonim válasza:
Sajnos az enyém is detto .Ez egy haj tipus még hozzá száraz hajtípus miatt van .Plusz még a festés is rátesz sajnos.Vagy olyan balzsamot kell használnod amit nem kell kimosni vagy kicsit sűrűbben hajpakolást
2011. jún. 18. 19:45
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem Glisskur töredezett és fénytelen hajra való samponom van de sajna nem jó.olyan utána a a hajam-fejbőröm mint amelyik hámlik,korpás...
2011. jún. 18. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:
vettem már lemosást nem igénylő balzsamot,nah,még az is szupi volt,szárítás után csimbókokban volt a hajam,mintha kb 3éve nem mostam vna meg és zsíros lenne
2011. jún. 18. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!