Legjobb sampon-balzsam zsíros hajra? Help!
Samponváltás előtt állok, és most már szeretnék egy igazán jó sampont és balzsamot. Az ár sem igazán számít, csak tényleg hatásos legyen! Igazából már 2 nappal a hajmosás után zsíros a hajam, és nagyon zavar, hogy ilyen gyakran kell mosnom! Légyszi, ha vannak jó tapasztalataitok zsíros hajra való termékekről, írjatok! :)
17/L
Nekem 16 éves koromig írtó zsíros volt a hajam, majd aztán vettünk Head&Shoulderst, amitõl elmúlott. Balzsamot nem mindig használok, mert van amikor sajnos nincs arra is pénzem, de ha veszek, akkor általában a Garniertõl vásárolok.
Azóta semmi gond a hajammal, pedig rettentõen dús, pl amikor belépek a fodrászomhoz, fogja a fejét, hogy "na jött ez, kitesz 3 fejet" :D
és én télen 2x, nyáron 3x mosok hajat hetente, ettõl sem zsírosodik annyira.
hetfõn megmosod, tart hétfõ - kedd, szerdán kötsd fel, csütörtök reggel mosd megint, és igy tovább, lehet eleinte zavaró lesz, de megéri, mintsem zsírosodjon a hajad, és oda juss , hogy naponta 2x kell mosni :D
21L
Köszi az eddigi válaszokat! Várom még a tapasztalatokat! :)
Utolsó: pont így vagyok én is. (Legalábbis évközben általában így jött ki. Most nyáron néha gyakrabban, néha ritkábban mosok hajat.) Vasárnap este mosok hajat, hétfőn teljesen jó, kedden már látszik, hogy nem a legfrissebb, de még simán hordható kiengedve, akkor kedd estére már rosszabb, és szerdára zsíros. Olyankor összefogom és szerda este megmosom. Majd megint vasárnap. Tehát nem mosok gyakran hajat, és mégis... És már olyan rossz érzés, hogy kiszámítható, hogy szerdán mindig össze van fogva a hajam... De nyáron általában kedd-csütörtök-vasárnap a hajmosás. Ez se olyan gyakori, de úgy látszik, az nem érdekli az én hajamat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!