Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha csipeszbe vezetnék áramot...

Ha csipeszbe vezetnék áramot és úgy húznám ki a szőrszálat akkor idővel eltudnám érni, hogy ne nőjön többet szőr?

Figyelt kérdés

Egy ilyesmi elemmel valahogy elektromosságot vezetnék a csipeszbe.

[link]

Láttam régen TeleShopban,hogy volt ilyesmi csipesz..azt modnták hogy eltűnteti a szőrnövekedést....

Fiu vagyok...a nyakamon pl eltunhetne a szor..mivel allandoan begyullad ott borotvalkozas utan

2011. jún. 17. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Nos, ezzel max annyit érnél el, hogy gyenge árammal rázogatnád magad. xD

Szerintem inkább szerezz egy jó fajta borotvát, habot, arcszeszt, és tanulj meg borotválkozni (sok pasi rosszul csinálja, nem csoda, hogy utána pöttyös labdának néznek ki)

2011. jún. 17. 18:10
 2/4 anonim ***** válasza:
próbáld ki!
2011. jún. 17. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Elsőre csipesz helyett cipészt olvastam, mondom WTF?! De amúgy mindkettő hülyeség lenne.
2011. jún. 17. 18:44
 4/4 A kérdező kommentje:

hát mindenből a legjobbat vettem...legdrágábbat és meg is kipattogzok meg stb...

probaltam szornovekedéssel egyiranyban..aztan a fele szor meg ott marad....

fertotlenitem az arcomat is utana elotte pedig a borotvat és balzsamokat használok

2011. jún. 17. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!